Could You Handle Cory Gregory’s Incredible ‘Muscle Trifecta boldenone undecylenate?’

Hoe Cory Gregory voorbereid en met succes deelgenomen aan een Olympische tillen gebeurtenis, een bodybuilding show en een powerlifting meet alles in één weekend!

Afgelopen april, Cory Gregory ondernam boldenone undecylenate ongeveer net zo herculische taak als je kon koken. Op vrijdag, concurreerde hij in een amateur Olympische tillen ontmoeten. Dan, op zaterdag, trok hij zich voordeed stammen in een bodybuilding competitie. Naar cap af, op boldenone undecylenate zondag rechts rond het middaguur, concurreerde hij in een powerlifting wedstrijd. Drie opeenvolgende dagen, drie zeer verschillende tests van kracht en vaardigheid.

Maar hier is het meest verbazingwekkende deel boldenone undecylenate dosering: Hij deed het goed eigenlijk, zeer goed in alle drie de evenementen.

We hadden om uit te vinden: Hoe heb Gregory tegelijkertijd voor te bereiden op meerdere evenementen, die elk lijkt te zijn totaal verschillend-en vaak tegenstrijdige-training boldenone undecylenate dosering en voeding stijlen nodig? Dus vroegen we hem.

“Waarom Ik Niet boldenone undecylenate dosering?”

Praat met Gregory voor slechts een paar minuten, en het wordt overduidelijk deze 38-jarige vader van drie kinderen en full-time zakenman is een beetje anders in elkaar dan de rest van ons.

“Ik heb getraind voor 20 jaar, dus ik moest boldenone undecylenate dosering gewoon iets anders dat de naald voor mij iets dat me uit bed zou krijgen in brand zou verhuizen,” herinnert hij zich. “Toen ik zag dat alle drie van deze zou plaatsvinden op hetzelfde weekend, dat kreeg mijn denkproces te boldenone undecylenate dosering gaan.”

Als je hebt doorlopen Gregory twee opleidingsplannenboldenone undecylenate dosering met Bodybuilding.com, ” Get Swole ” en ” Squat Every ay ,” je weet dat het een ding dat hij geen boldenone undecylenate dosering gebrek is energie. Maar zelfs voor hem was extreem.

“Mijn hersenen werken in gekke boldenone undecylenate cyclus manieren soms. Deze keer kwam het met wat ik begon te roepen ‘The Muscle Trifecta.’ Niemand had het al eerder gedaan, dus waarom ik niet? ” hij zegt. “Het had alle elementen ik predik als de sleutels tot succes. Een datum boldenone undecylenate cyclus op de kalender, een doel te schieten voor, en een manier om mezelf ongemakkelijk Dit was een bijzonder grote uitdaging, omdat ik nooit Olympische tillen had gedaan alvorens . ‘

Maar dit is een man die voor het college gered door te werken als een ondergrondse mijnwerker, dus is het logisch dat hij een extra uitdaging zou toevoegen aan zijn boldenone undecylenate cyclus uitdaging.

“Ik wilde iets dat zeer hard op mijn lichaam om mijn grenzen te testen te doen, en ik wilde concurrerend in elk van de shows te zijn. Ik zei nog zo veel mensen mogelijk over,  boldenone undecylenate cyclusom mezelf in het openbaar verantwoording af te maken”, herinnert hij zich .

Niets test uw lichaam niet meer dan een goddeloze starttijd, dus de man die boldenone undecylenate cyclus ooit populariseerde de hashtag #upearlytotrain besloten om zijn trainingen beginnen om 04:00

Dag 1: Olympic Lifting boldenone undecylenate cyclus

Gregory heeft een lange geschiedenis van concurrerende in bodybuilding en powerlifting meets-zo’n 45 in totaal. Maar Olympische tillen was een geheel nieuwe uitdaging voor hem boldenone undecylenate 300. Hij zegt dat zijn ijzeren ervaring gaf hem een ​​voordeel-en een aantal nadelen. Voor één, moest hij nieuwe, langere bewegingen die nodig zijn grotere kracht, snelheid en techniek te leren.

“In Olympic tillen, moet je snel zijn, zijn sierlijk en mobiliteit boldenone undecylenate 300”, zegt hij. “Het is veel verschillend van powerlifting. Als je de halter rukken, je moet in staat zijn om het te vangen in een full-squat positie met overhead mobiliteit en stabiliteit, en dan sta op de juiste wijze. Het is een boldenone undecylenate 300 heel ander dier dan een gewone deadlift.”

Toch Gregory vond hij een ingebouwde voordeel had als het ging om het leren van flarden en schoon en schokken. “Mijn basis was al zo sterk. Mijn uitgebreide kraken boldenone undecylenate 300 , zowel in de voor- en achterkant, overgebracht echt goed.”

Maar zijn kracht en spieren had creëerde ook een aantal kopen boldenone undecylenate beperkingen. “Mijn borst was super strak, dus mijn mobiliteit was een beetje verknald. Mijn schouders en lats waren zo sterk uit alle jaren van bodybuilding, die mij te beperkt. Maar zodra ik mijn mobiliteit verbeterd kopen boldenone undecylenate, was ik in staat te krijgen comfortabel met nieuw lichaam posities. ”

Het oplossen van deze problemen mogen Gregory te gaan van het niet kunnen tillen 95 pond overhead, terwijl in de squat positie om het gebruik van meer dan 200 pond kopen boldenone undecylenate.

Resultaten: Cory Gregory’s Muscle Trifecta kopen boldenone undecylenate, Dag 1

  • Snatch, 185 pond
  • Schoon en eikel, 250 pond

Dag 2: Bodybuilding

Hoewel nog steeds bezig met zijn Olympische liften een paar dagen per week, Gregory’s aandacht gericht op het conditioneren van de bodybuilding wedstrijd boldenone undecylenate bijwerkingen. Gelukkig, zegt hij, dat hij al ziet er goed uit, omdat zijn opleiding stijl en dieet ondersteund een magere lichaamsbouw. En hij hoefde niet te zwaar dieet om zijn lichaam vet als de meeste concurrenten doen, wat betekende boldenone undecylenate bijwerkingen dat hij niet hoefde te cardio doen dalen.

“Ik was al gehurkt en longeren elke dag als onderdeel van mijn reguliere opleiding, die voor mij de plaats inneemt van de traditionele cardio. Ik longeren 800 meter  boldenone undecylenate bijwerkingenaan een track als onderdeel van die, die ongeveer 25 minuten per dag duurt,” zegt hij. “Kraken als duizend dagen op rij echt bracht mijn benen omhoog, en al de lunges hielp met de scheiding van mijn bilspieren boldenone undecylenate bijwerkingen en hamstrings.”

Naarmate de wedstrijd naderde, Gregory moest een fijne lijn te lopen, het nummer in zijn hydratatie zonder overboord.

“Doing Olympische opheffen voordat bodybuilding werkte vooral goed voor mij, omdat ik mijn hydratatie aardig in de buurt zou kunnen oplopen tot borderline. Ik had zelfs begonnen met paardebloem wortel tijdens mijn Olympische liften naar kick-start het droogproces”, herinnert Gregory. “Maar ik had geen idee wat ik zou gaan lijken op de volgende dag. Ik was een beetje zenuwachtig dat tegen de tijd dat ik bij de boldenone undecylenate bijwerkingen bodybuilding laten zien, zou ik zo zacht als een marshmallow zijn. Maar toen ik wakker werd op de dag van de wedstrijd, was ik verrast om te zien dat ik had vrij goede scheiding in mijn dijen en had de juiste mate van uitdroging te raken boldenone undecylenate bijwerkingen. ”

Evenmin was Gregory volgende wat zou worden beschouwd als een traditionele precontest dieet. In plaats daarvan werd hij deed wat hij noemt “anabole vasten”, een programma boldenone undecylenate bijwerkingen dat hij gemaakt door het combineren van principes die hij van wereldklasse powerlifter en sport-geneeskunde arts Mauro di Pasquale, MD, auteur van geleerd “The Anabolic Diet,” en uit merkte voeding en suppletie expert Eric Serrano boldenone undecylenate bijwerkingen, MD.

“Ik zou altijd anabole-dieet principes gevolgd, en vervolgens deed wat onderzoek op intermitterende vasten. Ik gemengd de twee samen met een flink aantal aanvullende wijzigingen op basis van mijn eigen bevindingen en vonden het werkte ongelooflijk goed,” zegt hij.

Met de ochtend vooruit te lopen op achter  boldenone undecylenate bijwerkingen hem, Gregory maakte een onverwachte beweging, althans voor een man op zoek naar zijn klas te winnen later die avond: Hij begon zijn carb laden voor de volgende dag’s powerlifting gebeurtenissen boldenone undecylenate bijwerkingen.

“Ik begon te belasting harde onmiddellijk carb na vooruit te lopen, ‘herinnert hij zich. “Als je kijkt naar de video, zie je mijn buik een beetje vol op de avond wedstrijd. Het was moeilijk om vast te houden aan mijn vorm tegen het einde van de bodybuilding finale, omdat ik al gegeten had twee volle mouwen van Oreos . Gelukkig heb ik niet drink geen water. ”

Gregory’s droge toestand was goed genoeg wat is boldenone undecylenate UNDECYLENAAT voor hem om zijn klasse te nemen, maar dat betekende extra tijd op het podium poseren voor de overall trofee. Hij zegt dat de extra werkzaamheden weggevaagd hem uit. “Ik heb er doorheen, en ik was te verslaan. Ik was ontzettend uitgedroogd. Ik had niet gedacht dat ik zo moe als ik was zijn.”

Na het stellen, Gregory liep buiten het podium wat is boldenone undecylenate UNDECYLENAAT, na het verlies uit op de totale, en kregen onmiddellijk te eten werken. Hij moest; het powerlifting meet was slechts 14 uur rijden. “Ik dronk een halve liter water, nam wat creatine, neergehaalde een hele liter Gatorade, en vervolgens letterlijk aten chips, pizza, kip noodle soep, brood, en iets anders dat high-natrium om water in te wat is boldenone undecylenate UNDECYLENAAT houden was. Ik heb net net begonnen smashing beneden eten. ”

Het werkte. Gregory wakker werd de volgende ochtend een stijging van 12 pond  wat is boldenone undecylenate UNDECYLENAAT tot 190, al was hij concurreren op 178. Die extra pond waren geen probleem, omdat hij voor de powerlifting evenement 24 uur eerder had gewogen.